Salong Josephin

Stockholms län

Information

341211-XXXX är organisationsnummer för företaget Salong Josephin. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Salong Josephin är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Salong Josephin finns i.

Salong Josephin har varit registrerat sedan 1977-03-28 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan -0001-11-30 vill man istället veta hur det står till med momsen för Salong Josephin så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Salong Josephin är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för Salong Josephin är följande:

Vill ni komma i kontakt med Salong Josephin så kan ni göra det på telefon genom 08-53251135 eller genom brev på följande adress:

Dam- och herrfridering

Det finns olika personer som har en koppling med Salong Josephin och det är Nienhuysen, Josephine som är född 1934 och har titeln Innehavare av enskild firma,