Olle Nilsson Komkonsult

Stockholms län

Information

380805-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Olle Nilsson Komkonsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Olle Nilsson Komkonsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Olle Nilsson Komkonsult finns i.

Olle Nilsson Komkonsult har varit registrerat sedan 1993-11-24 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Olle Nilsson Komkonsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Olle Nilsson Komkonsult är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för Olle Nilsson Komkonsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med Olle Nilsson Komkonsult så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med Olle Nilsson Komkonsult och det är Nilsson, Erik Olof som är född 1938 och har titeln Innehavare av enskild firma,