MENRIB Teknik

Stockholms län

Information

400401-XXXX är organisationsnummer för verksamheten MENRIB Teknik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som MENRIB Teknik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som MENRIB Teknik finns i.

MENRIB Teknik har varit registrerat sedan 1997-06-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för MENRIB Teknik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

MENRIB Teknik är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för MENRIB Teknik är följande:

Vill ni komma i kontakt med MENRIB Teknik så kan ni göra det på telefon genom 08-53037550 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet i företagsledning och marknadsföring samt att driva handel med metaller och elektromekaniska transmissioner.

Det finns olika personer som har en koppling med MENRIB Teknik och det är Ekman, Matts Wilhelm Stigson som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma,