GB med. kons.

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Salem och GB med. kons. är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och GB med. kons. är ett av dem. Statusen för GB med. kons. är att Bolaget är aktivt.

GB med. kons. är ett Enskild firma och skapades 1994-05-03. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där företaget finns i jobbar för att företag som GB med. kons. ska trivas.

GB med. kons. är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Salem så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom det medicinska området, bl a rådgivning, föreläsningar samt utarbetande av rapporter och informations- material.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GB med. kons. är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är GB med. kons. och det finns flera företag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med GB med. kons. så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53252640.

.

De som är på något sätt har med GB med. kons. är Bylin, Lars Gunnar som är född 1940 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

GB med. kons. har 401128-XXXX som sitt organisationsnummer.