Mecagronic

Stockholms län

Information

Mecagronic är ett av många verksamheter som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Mecagronic finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mecagronic som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1999-02-22.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mecagronic så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Salem arbetar för att verksamheter som Mecagronic ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Mecagronic. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konstruktion och tillverkning av temperaturreglersystem, sorterade nätaggregat, larmutrustning, belysningsreglering och felanalys och reparation av elektroniska produkter. Design och tillverkning av komponenter nödvändiga för att utföra funktioner och kapsling av konstruktioner inom området elektronik och agronomi. Växtförädling av fruktträd, bärbuskar och grönsaker inkluderande deras användning inom området hemslöjd.

Firmatecknare för Mecagronic är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mecagronic och det är följande personer, Berglund, Anders Viktor som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Mecagronic är 411228-XXXX.