Team Video Production Tore Wiman

Stockholms län

Information

420513-XXXX är organisationsnummer för företaget Team Video Production Tore Wiman. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Team Video Production Tore Wiman är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Team Video Production Tore Wiman finns i.

Team Video Production Tore Wiman har varit registrerat sedan 1996-12-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Team Video Production Tore Wiman så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Team Video Production Tore Wiman är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för Team Video Production Tore Wiman är följande:

Vill ni komma i kontakt med Team Video Production Tore Wiman så kan ni göra det på telefon genom 08-53250500 eller genom brev på följande adress:

Videoproduktion och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Team Video Production Tore Wiman och det är Wiman, Tore Åke som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,