Telemax Elektronik

Stockholms län

Information

420519-XXXX är organisationsnummer för företaget Telemax Elektronik. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Telemax Elektronik är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Telemax Elektronik finns i.

Telemax Elektronik har varit registrerat sedan 2002-10-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-12-12 vill man istället veta hur det står till med momsen för Telemax Elektronik så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-12-12.

Telemax Elektronik är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för Telemax Elektronik är följande:

Vill ni komma i kontakt med Telemax Elektronik så kan ni göra det på telefon genom 070-5879999 eller genom brev på följande adress:

Försäljning, installation och service av larm- och övervakningsanläggningar samt av hemelektronikutrusning.

Det finns olika personer som har en koppling med Telemax Elektronik och det är Wihlgaard, Hans Max Christer som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,