KANTARELLENS HÅRVÅRD

Stockholms län

Information

441214-XXXX är organisationsnummer för verksamheten KANTARELLENS HÅRVÅRD. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KANTARELLENS HÅRVÅRD är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som KANTARELLENS HÅRVÅRD finns i.

KANTARELLENS HÅRVÅRD har varit registrerat sedan 1986-09-02 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för KANTARELLENS HÅRVÅRD så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

KANTARELLENS HÅRVÅRD är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för KANTARELLENS HÅRVÅRD är följande:

Vill ni komma i kontakt med KANTARELLENS HÅRVÅRD så kan ni göra det på telefon genom 08-53253720 eller genom brev på följande adress:

Hårvård samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med KANTARELLENS HÅRVÅRD och det är NYBERG, INGALILL MARGARETA som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma,