Stockholms Personal-Foto

Stockholms län

Information

451117-XXXX är organisationsnummer för företaget Stockholms Personal-Foto. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stockholms Personal-Foto är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Stockholms Personal-Foto finns i.

Stockholms Personal-Foto har varit registrerat sedan 2006-11-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-11-16 vill man istället veta hur det står till med momsen för Stockholms Personal-Foto så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-11-16.

Stockholms Personal-Foto är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för Stockholms Personal-Foto är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stockholms Personal-Foto så kan ni göra det på telefon genom 076-0524851 eller genom brev på följande adress:

Porträttfotografering av personal inom företag, skolor, kommuner, landsting mm. Att användas till web-sidor, företagspresentationer, visitkort mm.

Det finns olika personer som har en koppling med Stockholms Personal-Foto och det är Hansson, Olof Tommy som är född 1945 och har titeln Innehavare av enskild firma,