Brämo Byggservice

Stockholms län

Information

470411-XXXX är organisationsnummer för bolaget Brämo Byggservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Brämo Byggservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Brämo Byggservice finns i.

Brämo Byggservice har varit registrerat sedan 2000-02-02 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Brämo Byggservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-14.

Brämo Byggservice är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för Brämo Byggservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Brämo Byggservice så kan ni göra det på telefon genom 08-7089808 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Brämo Byggservice och det är Bergström, Leif Erik som är född 1947 och har titeln Innehavare av enskild firma,