Nittve Consulting

Stockholms län

Information

490307-XXXX är organisationsnummer för företaget Nittve Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nittve Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som Nittve Consulting finns i.

Nittve Consulting har varit registrerat sedan 2002-09-30 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-10-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nittve Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-10-03.

Nittve Consulting är och det finns flera bolag i Salem som också är .

Firmatecknare för Nittve Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nittve Consulting så kan ni göra det på telefon genom 08-53252846 eller genom brev på följande adress:

Sälja konsulttjänster, främst inom data-, IT- och telekom avseende projektledning, testledning, produktionsledning, gränssnitts- design och dokumentation.

Det finns olika personer som har en koppling med Nittve Consulting och det är Nittve, Ulf Mats Erik som är född 1949 och har titeln Innehavare av enskild firma,