A.Ö. Transport och Konsult

Stockholms län

Information

510507-XXXX är organisationsnummer för verksamheten A.Ö. Transport och Konsult. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.Ö. Transport och Konsult är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Salem som är den kommunen som A.Ö. Transport och Konsult finns i.

A.Ö. Transport och Konsult har varit registrerat sedan 2001-10-16 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-08-08 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.Ö. Transport och Konsult så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-08-08.

A.Ö. Transport och Konsult är och det finns flera verksamheter i Salem som också är .

Firmatecknare för A.Ö. Transport och Konsult är följande:

Vill ni komma i kontakt med A.Ö. Transport och Konsult så kan ni göra det på telefon genom 08-53253323 eller genom brev på följande adress:

Diverse transporter av varor smat konsultationer inom bil branschen.

Det finns olika personer som har en koppling med A.Ö. Transport och Konsult och det är Ödklint, Anders Krister som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma,