JAN LINDSTRÖM ÅKERI

Stockholms län

Information

JAN LINDSTRÖM ÅKERI hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där JAN LINDSTRÖM ÅKERI finns. I Salem så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. JAN LINDSTRÖM ÅKERI tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket JAN LINDSTRÖM ÅKERI har haft sedan 1990-01-01. JAN LINDSTRÖM ÅKERI har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till JAN LINDSTRÖM ÅKERI så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 010-2118671.

Salem arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

JAN LINDSTRÖM ÅKERI har idag 530317-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för JAN LINDSTRÖM ÅKERI

Åkerirörelse

I JAN LINDSTRÖM ÅKERI så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är LINDSTRÖM, JAN ERIK som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .