ULVENS PLÅTSLAGERI

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Salem och ULVENS PLÅTSLAGERI är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och ULVENS PLÅTSLAGERI är ett av dem. Statusen för ULVENS PLÅTSLAGERI är att Bolaget är aktivt.

ULVENS PLÅTSLAGERI är ett Enskild firma och skapades 1985-05-28. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där bolaget finns i jobbar för att bolag som ULVENS PLÅTSLAGERI ska trivas.

ULVENS PLÅTSLAGERI är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Salem så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Plåtslageri

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ULVENS PLÅTSLAGERI är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är ULVENS PLÅTSLAGERI och det finns flera bolag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med ULVENS PLÅTSLAGERI så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53254739.

.

De som är på något sätt har med ULVENS PLÅTSLAGERI är Velthuysen, Ulf Ulrich Hieronymus som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

ULVENS PLÅTSLAGERI har 530524-XXXX som sitt organisationsnummer.