Agnes Nordin Development Consultant

Stockholms län

Information

Agnes Nordin Development Consultant är ett av många verksamheter som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Agnes Nordin Development Consultant finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Agnes Nordin Development Consultant är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2005-04-21.

Agnes Nordin Development Consultant som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2003-10-17. Men sedan 2005-04-21 så har Agnes Nordin Development Consultant varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Agnes Nordin Development Consultant så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53251174.

Salem arbetar för att verksamheter som Agnes Nordin Development Consultant ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Agnes Nordin Development Consultant. Det finns flera verksamheter i Stockholms län.

Konsulttjänster gällande stadsplaneringsfrågor, speciellt för utvecklingsländer. Tjänsterna kommer att täcka områden som , stadsbostäder, stadsförvaltning och infrastruktur och stadsmiljö och system. Andra utvecklingsrelaterade frågor rörande mänskliga bosättningar i stads- eller lantmiljö. Konsulttjänsterna kan utföras som, forskning, projektarbete, undervisning och projekt eller program utvärdering. Firmainnehavaren har möjlighet att anlita samarbetspartners specialister om arbetsuppgifter kräver ett vidare spekta av kunskap.

Firmatecknare för Agnes Nordin Development Consultant är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Agnes Nordin Development Consultant och det är följande personer, Nordin Mwaiselage, Agnes Ayub som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, Nordin, Per Gunnar Edvin som är född 1953 och har titeln Prokurist,

Organisationsnummer för Agnes Nordin Development Consultant är 551118-XXXX.