LYFAB Lasse Yderberg Företagskonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Salem finns det ett Aktiebolag som heter LYFAB Lasse Yderberg Företagskonsult Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar LYFAB Lasse Yderberg Företagskonsult Aktiebolag i Stockholms län. Salem är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1983-07-25 så har LYFAB Lasse Yderberg Företagskonsult Aktiebolag varit registrerat. Idag är LYFAB Lasse Yderberg Företagskonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Salem.

Vill man komma i kontakt med LYFAB Lasse Yderberg Företagskonsult Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med LYFAB Lasse Yderberg Företagskonsult Aktiebolag så kan ni göra det på 08-53037860.

Bolaget skall bedriva konsult- och serviceverksamhet, främst inom områdena för administrativ utveckling, personalutveckling, datautveckling, marknadsföring och utbildning, utförande av redovisningstjänster samt författarverksamhet, ävensom idka med ovanstående förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Dahle, Inger Margareta som är född 1957 och har titeln Likvidator, Sundström, Hans Ruben som är född 1957 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn .

LYFAB Lasse Yderberg Företagskonsult Aktiebolag har 556231-7841 som sitt organisationsnummer.