Stockholm Syd Mät och Data AB

Stockholms län

Information

Stockholm Syd Mät och Data AB är ett av många bolag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Stockholm Syd Mät och Data AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stockholm Syd Mät och Data AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1984-02-09. Men sedan 1996-01-01 så har Stockholm Syd Mät och Data AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Dånviksv. 28, 144 61, Rönninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stockholm Syd Mät och Data AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5234001.

Salem arbetar för att bolag som Stockholm Syd Mät och Data AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stockholm Syd Mät och Data AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva byggverksamhet såsom inmätning och data- ritning, handel med idrottsprodukter samt tillverkning och för- säljning av textilprodukter samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stockholm Syd Mät och Data AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stockholm Syd Mät och Data AB och det är följande personer, Hill, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Hill, Lars-Erik Lennart som är född 1940 och har titeln Suppleant, Anderman, Pekka som är född 1965 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Stockholm Syd Mät och Data AB är 556239-4063.