Yvonne Berglund konsult AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall utföra redovisningstjänster, konsultstöd inom ekonomi och administrationsområdet att äga och förvalta fast egendom samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Yvonne Berglund konsult AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Salem så är Yvonne Berglund konsult AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Salem arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Salem och i Stockholms län. Redan 1984-11-06 så skapades Yvonne Berglund konsult AB och bolaget är har F-skattsedel Yvonne Berglund konsult AB har haft det sedan 1994-01-01.

Yvonne Berglund konsult AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556250-4414 är organisationsnummret för bolaget som finns i Salem.

Just nu är Yvonne Berglund konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Yvonne Berglund konsult AB så går det att nå dem via telefon på 08-53257160 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Yvonne Berglund konsult AB är Berglund, Gerd Sylvia Yvonne som är född 1954 och har titeln VD, Berglund, Gerd Sylvia Yvonne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Gerd Wictoria som är född 1975 och har titeln Suppleant, Hammare, Martin som är född 1965 och har titeln Revisor, Adeco Revisorer Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .