Bibos Bygg & Transport AB

Stockholms län

Information

Bibos Bygg & Transport AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Bibos Bygg & Transport AB finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Bibos Bygg & Transport AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Bibos Bygg & Transport AB har haft sedan 1994-01-01. Bibos Bygg & Transport AB har funnits sedan och 1986-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Bibos Bygg & Transport AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Byängsgränd 14, 120 40, Årsta men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53255065.

Salem arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Bibos Bygg & Transport AB Privat, ej börsnoterat.

Bibos Bygg & Transport AB har idag 556265-8087 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wiklund, Bert-Ola Joakim -Wiklund, Elisabeth Maria -Wiklund, Eva Margaretha -Wiklund, Nina Angelique är den som för stunden ansvarar för Bibos Bygg & Transport AB

Bolaget skall bedriva byggverksamhet inom småhusområdet, såsom om-, ny-, och ändringsbyggnation. Vidare skall bolaget bedriva transporter med budbilar och lätt lastbil samt bedriva bokföringsverksamhet åt andra företag samt internethandel av kosttillskott samt inköp och försäljning av datorer samt tillbehör inom data och elektronikbranschen samt därjämte förenlig verksamhet. Vidare ska bolaget bedriva uthyrning av hyreslägenhet samt förvalta fast och lös egendom.

I Bibos Bygg & Transport AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Wiklund, Bert-Ola Joakim som är född 1973 och har titeln Extern VD, Wiklund, Eva Margaretha som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wiklund, Elisabeth Maria som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiklund, Nina Angelique som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindquist, Eva Margareta som är född 1951 och har titeln Revisor, Bergslagens Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor.