Wollia Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Wollia Konsult Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Wollia Konsult Aktiebolag finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Wollia Konsult Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Wollia Konsult Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Wollia Konsult Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Wollia Konsult Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Sannadalsv. 53, 144 62, Rönninge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Salem arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Wollia Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Wollia Konsult Aktiebolag har idag 556276-0958 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Wollia Konsult Aktiebolag

Bolaget skall bedriva farmaceutisk konsultverksamhet samt konsultverksamhet avseende farmaceutisk och medicinsk litteratur, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Wollia Konsult Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Westman, Karl Olof som är född 1948 och har titeln VD, Westman, Karl Olof som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Lars Bertil som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Westman, Anders Lennart som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Westman, Ingrid Margareta som är född 1921 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln RevisorGarpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .