El Konsult L. Löfgren Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och El Konsult L. Löfgren Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och El Konsult L. Löfgren Aktiebolag är ett av dem. Statusen för El Konsult L. Löfgren Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

El Konsult L. Löfgren Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-11-20. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där bolaget finns i jobbar för att bolag som El Konsult L. Löfgren Aktiebolag ska trivas.

El Konsult L. Löfgren Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Salem så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra konsultativ verksamhet inom elområdet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att El Konsult L. Löfgren Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är El Konsult L. Löfgren Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med El Konsult L. Löfgren Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-7780680.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med El Konsult L. Löfgren Aktiebolag är Löfgren, Leif Torgny som är född 1933 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Solveig Iris Irene som är född 1935 och har titeln Suppleant, Rönnestig, Sven Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Jerkeryd, Torsten Lars-Erik som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Aktiebolaget Företagsrevision RRS. som är född och har titeln Revisor, Stuvsta Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

El Konsult L. Löfgren Aktiebolag har 556285-9511 som sitt organisationsnummer.