Cantus Firmus Production Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Salem finns det ett Aktiebolag som heter Cantus Firmus Production Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Cantus Firmus Production Aktiebolag i Stockholms län. Salem är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Cantus Firmus Production Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-07-03 så har Cantus Firmus Production Aktiebolag varit registrerat. Idag är Cantus Firmus Production Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Salem.

Vill man komma i kontakt med Cantus Firmus Production Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Åkeshovsv. 29, 168 39, Bromma. Vi ni istället prata med Cantus Firmus Production Aktiebolag så kan ni göra det på 070-3112521.

Bolaget skall bedriva scenproduktion och konsultuppdrag inom teater, video, film och nöjesproduktion, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ström, Erik Sigvard som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bardhagen, Anita Airi Tellervo som är född 1940 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Cantus Firmus Production Aktiebolag har 556300-7128 som sitt organisationsnummer.