A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag

Stockholms län

Information

556311-0716 är organisationsnummer för verksamheten A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Salem som är den kommunen som A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag finns i.

A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-12 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Salem som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-6919362 eller genom brev på följande adress:
Hansav. 11, 151 38, Södertälje

Bolaget skall bedriva konsultverksamht inom ekonomi, administration- och teknisk rådgivning inom verkstadsindustrin, utföra fastighetsreparationer och bilreparationer samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med A.A. Fagerströms Administration Aktiebolag och det är Fagerström, Johannes Alf Elof som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Fagerström, Arja Helena som är född 1951 och har titeln Suppleant, Sollentuna Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, Larsson, Kerstin Margareta som är född 1955 och har titeln Huvudansvarigrevisor,