Rototest Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och Rototest Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Rototest Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Rototest Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Rototest Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-11-10. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där företaget finns i jobbar för att företag som Rototest Aktiebolag ska trivas.

Rototest Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Salem så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva tillverkning, utveckling och marknads- föring av mät och testutrustningar för motorfordon, motorer, transmissioner samt däri ingående komponenter ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rototest Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Rototest Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Rototest Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53255890.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Engström, Johan Christian -Engström, Johan Nils-Göran -Färnlund, Bengt Jonny -Thunberg, Svante Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med Rototest Aktiebolag är Engström, Johan Nils-Göran som är född 1947 och har titeln VD, Engström, Johan Nils-Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Färnlund, Bengt Jonny som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Engström, Johan Christian som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Thunberg, Svante som är född 1938 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor.

Rototest Aktiebolag har 556311-1177 som sitt organisationsnummer.