Butik Roseann Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva inköp- och försäljning av damkläder, samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Butik Roseann Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Salem så är Butik Roseann Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Salem arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Salem och i Stockholms län. Redan 1989-03-10 så skapades Butik Roseann Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Butik Roseann Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Butik Roseann Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1991-01-01

556354-2074 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Salem.

Just nu är Butik Roseann Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Butik Roseann Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-5325556 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Butik Roseann Aktiebolag är Ekström, Ann Rose-Marie som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekström, Bo Harald som är född 1952 och har titeln Suppleant, Garpenquist, Sten Erik Gustav som är född 1963 och har titeln Revisor, Garpenquist Revisions AB som är född och har titeln Revisor, .