Jan B Anderson Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva förmedling av försäkringar och finansiella tjänster, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bankrörelse eller i lag om kreditrörelse, försäljning och uthyrning av bilar och husvagnar, köp och försäljning av datautrustning samt programvaror, transportverksamhet samt försäljning och konsulterande verksamhet avseende heminredning ävensom idka därmed förenlig verksamhet,

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Jan B Anderson Konsult Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Salem så är Jan B Anderson Konsult Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Salem arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Salem och i Stockholms län. Redan 1989-09-20 så skapades Jan B Anderson Konsult Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Jan B Anderson Konsult Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

556370-5978 är organisationsnummret för bolaget som finns i Salem.

Just nu är Jan B Anderson Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Jan B Anderson Konsult Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-53255907 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Jan B Anderson Konsult Aktiebolag är Andersson, Jan Bertil som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Flodin, Ann som är född 1959 och har titeln Suppleant, Bondeson, Mats Olof som är född 1954 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .