Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag är ett företag som finns i Salem. I Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hedlund, Inge Sven Malte som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedlund, Kerstin Gunborg som är född 1942 och har titeln Suppleant, Söderberg, Olga Marianne som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag på telefon 08-53250180.

Bolaget skall bedriva verksamhet inom hotell och konferenser samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Rönninge Gård Kungsgård Aktiebolag har 556384-9685 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.