Navtec Aktiebolag

Stockholms län

Information

556394-6499 är organisationsnummer för bolaget Navtec Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Navtec Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Salem som är den kommunen som Navtec Aktiebolag finns i.

Navtec Aktiebolag har varit registrerat sedan 1990-04-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Navtec Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Navtec Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Salem som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Navtec Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Navtec Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-53250365 eller genom brev på följande adress:
Norrbergav. 15, 144 62, Rönninge

Bolaget skall bedriva utveckling, tillverkning och försäljning av utrustning för digital radio- och navigationsteknik, profes- sionell audio och elektronik för musikinstrument. Inom dessa områden skall bolaget även bedriva teknisk konsultation.

Det finns olika personer som har en koppling med Navtec Aktiebolag och det är Eriksson, Sven Ingvar som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Klasson, Eva Cecilia som är född 1946 och har titeln Suppleant, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Magnusson, Ingrid Ulla-Britt som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,