HENRIK UTAS REKLAMPRODUKTION Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns HENRIK UTAS REKLAMPRODUKTION Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Salem här finns det många olika Aktiebolag. HENRIK UTAS REKLAMPRODUKTION Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Salem jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

HENRIK UTAS REKLAMPRODUKTION Aktiebolag är momsregistrerat sedan1990-01-01 och har organisationsnummer 556398-3120.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-53250168 alternativt besöka eller skicka post till HENRIK UTAS REKLAMPRODUKTION Aktiebolag på följande adress Barrstigen 21, 144 62, Rönninge.

HENRIK UTAS REKLAMPRODUKTION Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I HENRIK UTAS REKLAMPRODUKTION Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Utas, Eva Marie som är född 1959 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva reklamverksamhet och marknadsföring ävensom idka därmed förenlig verksamhet.