Skandinavisk Hemslöjd AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Skandinavisk Hemslöjd AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Salem här finns det många olika Aktiebolag. Skandinavisk Hemslöjd AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Salem jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Skandinavisk Hemslöjd AB är momsregistrerat sedan1995-01-01 och har organisationsnummer 556426-4892.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-225023 alternativt besöka eller skicka post till Skandinavisk Hemslöjd AB på följande adress Orrstigen 86, 144 44, Rönninge.

Skandinavisk Hemslöjd AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1995-01-01.

I Skandinavisk Hemslöjd AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Linderholm, Anna Maria som är född 1975 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva design, tillverkning, import samt export av hantverk, textil, köksartiklar och presentartiklar samt fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.