RV INREDNINGAR Aktiebolag

Stockholms län

Information

556429-2562 är organisationsnummer för företaget RV INREDNINGAR Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som RV INREDNINGAR Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Salem som är den kommunen som RV INREDNINGAR Aktiebolag finns i.

RV INREDNINGAR Aktiebolag har varit registrerat sedan 1991-07-04 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för RV INREDNINGAR Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1992-01-01.

RV INREDNINGAR Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Salem som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för RV INREDNINGAR Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med RV INREDNINGAR Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-7620814 eller genom brev på följande adress:
Solbov. 19, 144 64, Rönninge

Bolaget skall ägna sig åt montering av inredningar för offentlig miljö, kontor och storkök jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med RV INREDNINGAR Aktiebolag och det är Vornanen, Reijo Kalevi som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Vornanen, Helvi Katri Helena som är född 1948 och har titeln Suppleant, Werell, Carl Olov Håkan som är född 1963 och har titeln Revisor, Werells Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,