Dataföretaget Bilda Aktiebolag

Stockholms län

Information

556452-7660 är organisationsnummer för verksamheten Dataföretaget Bilda Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Dataföretaget Bilda Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Salem som är den kommunen som Dataföretaget Bilda Aktiebolag finns i.

Dataföretaget Bilda Aktiebolag har varit registrerat sedan 1992-10-21 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Dataföretaget Bilda Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Dataföretaget Bilda Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Salem som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Dataföretaget Bilda Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Alestedt, Jan Ingemar -Finta, Caroline

Vill ni komma i kontakt med Dataföretaget Bilda Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-53257660 eller genom brev på följande adress:
Säbytorgsv. 43, 144 61, Rönninge

Bolaget skall driva utbildning i dataprogrammhantering och programmering samt försäljning av datatillbehör samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Dataföretaget Bilda Aktiebolag och det är Alestedt, Jan Ingemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Finta, Caroline som är född 1966 och har titeln Suppleant, Dahlström, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Mats Dahlström Revision AB som är född och har titeln Revisor,