PIRAB Projekt AB

Stockholms län

Information

PIRAB Projekt AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där PIRAB Projekt AB finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. PIRAB Projekt AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket PIRAB Projekt AB har haft sedan 1994-01-01. PIRAB Projekt AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till PIRAB Projekt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Skarlunda, 152 97, Södertälje men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-53254100.

Salem arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är PIRAB Projekt AB Privat, ej börsnoterat.

PIRAB Projekt AB har idag 556480-8771 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PIRAB Projekt AB

Bolagets verksamhet omfattar konsultverksamhet i plåtslageri- och ventilationsbranschen, uthyrning av motorfordon och motorredskap samt uppfödning och tävling med travhästar och därmed förenlig verksamhet.

I PIRAB Projekt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Virsand, Stig Johan Allan som är född 1945 och har titeln VD, Virsand, Stig Johan Allan som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Donselius, Inga Carina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Ahlén, Lars Börje som är född 1948 och har titeln Revisor, Gunnar Thoréns Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .