Ditt lilla under Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och Ditt lilla under Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Ditt lilla under Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Ditt lilla under Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Ditt lilla under Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där bolaget finns i jobbar för att bolag som Ditt lilla under Aktiebolag ska trivas.

Ditt lilla under Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Salem så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av konfektion och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ditt lilla under Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01.

Idag är Ditt lilla under Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med Ditt lilla under Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53254220.

Firman tecknas var för sig av -Franzén, Inga Maria Elisabet -Pilsetnek, Rosita Elisabeth.

De som är på något sätt har med Ditt lilla under Aktiebolag är Pilsetnek, Rosita Elisabeth som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Inga Maria Elisabet som är född 1924 och har titeln Suppleant, Helén, Dick Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, .

Ditt lilla under Aktiebolag har 556497-9952 som sitt organisationsnummer.