Sameland Marknadskonsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sameland Marknadskonsult Aktiebolag är ett bolag som finns i Salem. I Sameland Marknadskonsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Sameland, Claes Stigh som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Sameland, Erik Bertil Mikael som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lehnér, Nils Kenneth Bertil som är född 1952 och har titeln Revisor, Kenneth Lehnér Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sameland Marknadskonsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sameland Marknadskonsult Aktiebolag på telefon 08-53450350.

Bolaget skall bedriva reklam och marknadsföring av annonser och därmed förenlig verksamhet, samt handel med värdepapper.

Idag är Sameland Marknadskonsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sameland Marknadskonsult Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Sameland Marknadskonsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Sameland Marknadskonsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sameland Marknadskonsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sameland Marknadskonsult Aktiebolag har 556502-1747 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.