JMG Butiken Aktiebolag

Stockholms län

Information

JMG Butiken Aktiebolag är ett företag som finns i Salem. I JMG Butiken Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gergeo, Hanibal som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gergeo, Joseph som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Dag, Fikret som är född 1966 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med JMG Butiken Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå JMG Butiken Aktiebolag på telefon 08-53254130.

Bolaget skall bedriva försäljning av kioskvaror samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är JMG Butiken Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

JMG Butiken Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

JMG Butiken Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och JMG Butiken Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1995-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för JMG Butiken Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Gergeo, Hanibal -Gergeo, Joseph

JMG Butiken Aktiebolag har 556505-8079 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.