Resell AB

Stockholms län

Information

Resell AB är ett av många verksamheter som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Resell AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Resell AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1995-01-01.

Resell AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-07-24. Men sedan 1996-01-01 så har Resell AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Svampstigen 103, 144 40, Rönninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Resell AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-6425240.

Salem arbetar för att verksamheter som Resell AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Resell AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva handel med datorer o datatillbehör, konsulttjänster inom databranschen, förvalta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Resell AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Resell AB och det är följande personer, Ullberg, Rolf Bertil som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Berner Ullberg, Karin Barbro E som är född 1953 och har titeln Suppleant, Lindmark, Paul Anders som är född 1956 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Resell AB är 556514-3699.