Djurlings Entreprenad AB

Stockholms län

Information

Djurlings Entreprenad AB är ett av många företag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Djurlings Entreprenad AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Djurlings Entreprenad AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1996-01-01.

Djurlings Entreprenad AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1995-09-21. Men sedan 1996-01-01 så har Djurlings Entreprenad AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Orrstigen 27, 144 44, Rönninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Djurlings Entreprenad AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-6925461.

Salem arbetar för att företag som Djurlings Entreprenad AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Djurlings Entreprenad AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva gräv och anläggningsarbeten samt idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Djurlings Entreprenad AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Djurlings Entreprenad AB och det är följande personer, Djurling, Stig Evert Vilhelm som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Djurling, Heidi som är född 1969 och har titeln Suppleant, Sténson, Björn Örjan som är född 1959 och har titeln Revisor, Björn Stenson Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Djurlings Entreprenad AB är 556517-2128.