F. Nilsson Express & Transport Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva transportentreprenader ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för F. Nilsson Express & Transport Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Salem så är F. Nilsson Express & Transport Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Salem arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Salem och i Stockholms län. Redan 1995-07-24 så skapades F. Nilsson Express & Transport Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel F. Nilsson Express & Transport Aktiebolag har haft det sedan 1996-01-01.

F. Nilsson Express & Transport Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1996-01-01

556522-6056 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Salem.

Just nu är F. Nilsson Express & Transport Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med F. Nilsson Express & Transport Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-53251492 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom F. Nilsson Express & Transport Aktiebolag är Nilsson, Fred Oskar som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Pernilla Charlotte M som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jansson, Anders Åke som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .