Lotus Maskin & Transport AB

Stockholms län

Information

Lotus Maskin & Transport AB är en verksamhet som finns i Salem. I Lotus Maskin & Transport AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Suomela, Seppo Jouko Ilmari som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eklund, Jan Kjell som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerlund Suomela, Astrid Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Segerlund, John Christian som är född 1980 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Bernt Sture som är född 1952 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Lotus Maskin & Transport AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lotus Maskin & Transport AB på telefon 08-53034345.

Bolaget skall bedriva yrkesmässig transportverksamhet och mark, anläggnings- och byggverksamhet samt ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lotus Maskin & Transport AB av bolagstypen Aktiebolag.

Lotus Maskin & Transport AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lotus Maskin & Transport AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Lotus Maskin & Transport AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lotus Maskin & Transport AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Lotus Maskin & Transport AB har 556539-5406 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.