Projektor System Salem AB

Stockholms län

Information

Projektor System Salem AB är ett av många företag som finns i Salem. Det är nämligen den kommunen som Projektor System Salem AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Projektor System Salem AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2000-09-01.

Projektor System Salem AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 2000-06-21. Men sedan 2000-09-01 så har Projektor System Salem AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Förrådsv. 16, 144 40, Rönninge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Projektor System Salem AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-53259596.

Salem arbetar för att företag som Projektor System Salem AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Projektor System Salem AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva partihandel med kontorsutrustning och kontorsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet samt äga och hyra ut fast egendom samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget bedriver handel med värdepapper.

Firmatecknare för Projektor System Salem AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Tedebo, Lars-Åke.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Projektor System Salem AB och det är följande personer, Tedebo, Lars-Åke som är född 1964 och har titeln VD, Tedebo, Lars-Åke som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kumpulainen, Kimmo Uolevi som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Puekker, Andréas som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Tarrodi, Lars Tomas som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor.focus revision ab som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Projektor System Salem AB är 556593-4980.