Susanne Sparre AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Susanne Sparre AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Salem här finns det många olika Aktiebolag. Susanne Sparre AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Salem jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Susanne Sparre AB är momsregistrerat sedan2005-10-27 och har organisationsnummer 556601-5797.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-53065914 alternativt besöka eller skicka post till Susanne Sparre AB på följande adress Wollmar Yxkullsg. 18, 118 50, Stockholm.

Susanne Sparre AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-29.

I Susanne Sparre AB så sitter följande personer i styrelsen: Sparre, Susanne Elisabeth Viktoria som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , Sparre, Nils Lars Larsson som är född 1942 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva medicinsk konsultation inom sjukvården och närliggande verksamheter. Marknadsföring av läkemedel. Kapitalförvaltning och därmed förenlig verksamhet.