Traktorcompaniet i Sverige AB

Stockholms län

Information

Traktorcompaniet i Sverige AB är en verksamhet som finns i Salem. I Traktorcompaniet i Sverige AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Högström, Nils Egil som är född 1957 och har titeln Likvidator, .

Vill man kunna komma i kontakt med Traktorcompaniet i Sverige AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Traktorcompaniet i Sverige AB på telefon 08-53250770.

Bolaget ska bedriva uthyrning av entreprenad-, maskiner och traktorer, import och export av entreprenadmaskiner i alla dess former, inköp och försäljning av reservdelar, försäljning och tillverkning av plåt- och metallprodukter, uthyrning av paviljonger, kontor, byggbodar och maskiner, import och export av bygg- material-, tillverkning av monteringsfärdiga trähus, äga och förvalta lös egendom, idka auktionsförsäljning samt köpa och sälja värdehandlingar jämte därmed förenlig verksamhet.

Idag är Traktorcompaniet i Sverige AB av bolagstypen Aktiebolag.

Traktorcompaniet i Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Traktorcompaniet i Sverige AB innehar ej F-skattsedel och Traktorcompaniet i Sverige AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Traktorcompaniet i Sverige AB så är det följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor.

Traktorcompaniet i Sverige AB har 556602-6406 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.