Gustafslund Försäkring & Finans AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Gustafslund Försäkring & Finans AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Salem här finns det många olika Aktiebolag. Gustafslund Försäkring & Finans AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Salem jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Gustafslund Försäkring & Finans AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556614-3177.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 073-3757337 alternativt besöka eller skicka post till Gustafslund Försäkring & Finans AB på följande adress Gustavslundsv. 3, 144 63, Rönninge.

Gustafslund Försäkring & Finans AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-10-01.

I Gustafslund Försäkring & Finans AB så sitter följande personer i styrelsen: , Sundin, Minna Maarit som är född 1966 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet ska vara att handla med och förvalta värdepapper.