Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag

Stockholms län

Information

556623-2582 är organisationsnummer för verksamheten Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Salem som är den kommunen som Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag finns i.

Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-02-25 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-04.

Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Salem som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8198736 eller genom brev på följande adress:
Fjärilstigen 86, 144 42, Rönninge

Bolaget skall bedriva bygg- och snickerientreprenadverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Kent Lindqvist KL Byggen Aktiebolag och det är Lindquist, Kent Ivar som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindquist, Anneli Mari Helén som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lilja, Jan Birger som är född 1966 och har titeln Revisor, focus revision ab som är född och har titeln Revisor,