Elimperiet AB

Stockholms län

Information

Elimperiet AB är ett företag som finns i Salem. I Elimperiet AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bjernerstam, Jimmy Lars Andreas som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Göransson, Sven Daniel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfberg, Hans Peter som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Pedersen, Anders Mattias som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Kraft, Anna Maria som är född 1968 och har titeln Revisor, Huddinge Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Elimperiet AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Elimperiet AB på telefon 08-53250270.

Bolaget skall bedriva installations-, service- och försäljningsarbete inom el-, tele-, data och larmbranschen, fastighetsskötsel, förvalta, köpa och sälja lös och fast egendom samt med dessa verksamheter förenliga verksamhet.

Idag är Elimperiet AB av bolagstypen Aktiebolag.

Elimperiet AB är ett av många företag som finns i Stockholms län och Salem arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Elimperiet AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-10-31 och Elimperiet AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-10-31.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Elimperiet AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Elimperiet AB har 556632-7044 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.