Rönninge Städ & VVS Aktiebolag

Stockholms län

Information

Rönninge Städ & VVS Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där Rönninge Städ & VVS Aktiebolag finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Rönninge Städ & VVS Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Rönninge Städ & VVS Aktiebolag har haft sedan 2003-01-18. Rönninge Städ & VVS Aktiebolag har funnits sedan och 2003-01-18 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Rönninge Städ & VVS Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lästringe Mellanstugan, 611 99, Tystberga men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0155-260390.

Salem arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Rönninge Städ & VVS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Rönninge Städ & VVS Aktiebolag har idag 556634-9204 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Rönninge Städ & VVS Aktiebolag

Bolaget skall driva lokalvård, fastighetsservice, VVS-installationer och reparationer, försäljning av rid- och hundsportartiklar, djurfoder samt därmed förenlig verksamhet.

I Rönninge Städ & VVS Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Fredriksson, Eva Birgitta som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Jan Ivan som är född 1961 och har titeln Suppleant, Rexhammar, Peter Torbjörn som är född 1964 och har titeln Revisor, Deskjockeys Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .