Rönninge AutoCenter Aktiebolag

Stockholms län

Information

556636-8956 är organisationsnummer för företaget Rönninge AutoCenter Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Rönninge AutoCenter Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Salem som är den kommunen som Rönninge AutoCenter Aktiebolag finns i.

Rönninge AutoCenter Aktiebolag har varit registrerat sedan 2002-12-09 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-01-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för Rönninge AutoCenter Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-18.

Rönninge AutoCenter Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Salem som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Rönninge AutoCenter Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Andreasson, Björn Stefan -Andreasson, Jannike Maria

Vill ni komma i kontakt med Rönninge AutoCenter Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-53251750 eller genom brev på följande adress:
Tvärv. 2, 144 40, Rönninge

Bolaget skall bedriva bilverkstad för service av bilar och motorredskapsamt hörrörande försäljning av reservdelar och tillbehör och därmed förenligverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Rönninge AutoCenter Aktiebolag och det är Andreasson, Björn Stefan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andreasson, Evy som är född 1925 och har titeln Ordinarie ledamot, Andreasson, Jannike Maria som är född 1966 och har titeln Suppleant, Olofsson, Bengt Kjell som är född 1950 och har titeln Revisor, Blomkvist, Thomas Gustaf som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Bengt Olofssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln RevisorWinthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,