D3O Bygg & Plattsättning AB

Stockholms län

Information

D3O Bygg & Plattsättning AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Salem som är den kommunen där D3O Bygg & Plattsättning AB finns. I Salem så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. D3O Bygg & Plattsättning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. D3O Bygg & Plattsättning AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till D3O Bygg & Plattsättning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Hallv. 13, 121 62, Johanneshov men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-6599700.

Salem arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är D3O Bygg & Plattsättning AB Privat, ej börsnoterat.

D3O Bygg & Plattsättning AB har idag 556643-6183 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för D3O Bygg & Plattsättning AB

Bolaget skall bedriva bygg och plattsättnig samt därmed förenlig verksamhet.

I D3O Bygg & Plattsättning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gidlöf, Kent Michel som är född 1971 och har titeln VD, Gidlöf, Kent Michel som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Denise Sara som är född 1977 och har titeln Suppleant, Christiansson, Ulf Robert som är född 1960 och har titeln Revisor, Finnhammars Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .