YOUNO GROUP AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Salem och YOUNO GROUP AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och YOUNO GROUP AB är ett av dem. Statusen för YOUNO GROUP AB är att Bolaget är aktivt.

YOUNO GROUP AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-10-21. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Salem där bolaget finns i jobbar för att bolag som YOUNO GROUP AB ska trivas.

YOUNO GROUP AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-02-05. I Salem så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva import, export och försäljning av livsmedel, kläder, restaurangverksamhet, uthyrning av personal inom restaurangbranscher. Personlig assistenverksamhet. Personal och serviceverksamhet inom omsorg och service. Hemtjänster och lokalvård. Aktiehandel, samt därmed förenliga verksamheter.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att YOUNO GROUP AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-01.

Idag är YOUNO GROUP AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Salem.

Vill man komma i kontakt med YOUNO GROUP AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-53256565.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med YOUNO GROUP AB är Youno, Marwan som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Yono, Yacoub som är född 1987 och har titeln Suppleant, Helén, Dick Erik som är född 1959 och har titeln Revisor, DIX Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

YOUNO GROUP AB har 556650-6647 som sitt organisationsnummer.